Register | Why register? | Login Marketplace Find dental distributors Follow looking4dental on Twitter Facebook

Monde Dental Lab   Facebook

Looking for Dental.com Search engine for Dental Addresses Dental Products Dental Jobs and Dental Calendar

  Home Products Manufacturers Distributors Dental laboratory Dentists Jobs Games News Video Students Marketplace Twitter

  Home Dentalproducts
Acrylics
Dental grey line
Alloys
Dental grey line
Anesthetics and Medication
Dental grey line
Articulating and occlusion
Dental grey line
Attachments
Dental grey line
Biomaterial
Dental grey line
Bruxism
Dental grey line
Cadcam
Dental grey line
Cements
Dental grey line
Clothing
Dental grey line
Cosmetic and Restorative
Dental grey line
Crowns and bridges
Dental grey line
Desinfection and safety
Dental grey line
Disposables
Dental grey line
Education
Dental grey line
Endodontics
Dental grey line
Equipment and furniture
Dental grey line
Finishing and polishing
Dental grey line
Implants
Dental grey line
Impression and Duplicating
Dental grey line
Impr. trays / tray material
Dental grey line
Instruments and Tools
Dental grey line
Insurance and Finance
Dental grey line
Jobs and recruitment
Dental grey line
Magazines
Dental grey line
Oral Care and preventives
Dental grey line
Orthodontics
Dental grey line
Packaging and Distribution
Dental grey line
Raw material and appliances
Dental grey line
Software and Internet
Dental grey line
Teeth
Dental grey line
waxes
Dental grey line
Manage
Login
Register
Your manage page
More
Costs
Advertise
FAQs
About
DentalCatalog
>> Home >> Dental News - Dental Videos

World Tour 2008 in Maastricht van 11 t/m 13 september 2008


Placed by : Nobel Biocare Benelux B.V.
10-09-2008

PERSBERICHT
Bunnik, 29 augustus 2008


World Tour 2008 in Maastricht van 11 t/m 13 september 2008
Nobel Biocare organiseert interactief congres voor tandheelkundige markt

Nobel Biocare, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve, esthetische tandheelkundige oplossingen, organiseert van 11 tot en met 13 september 2008 in Maastricht een interactief congres voor de tandheelkundige markt. Dit grootste tandheelkundige congres is onderdeel van de Nobel Biocare World Tour 2008. Naar verwachting volgen ruim 800 tandheelkundige professionals uit geheel Nederland het wetenschappelijk onderbouwde programma.

“Nobel Biocare heeft recent de leverancier van medische oplossingen Medicim overgenomen”, zegt Guido van den Berg, verantwoordelijk voor het wetenschappelijk programma van de World Tour. “Dit versterkt onze positie in de 3D- en esthetische tandheelkunde nog verder. Deze sector is enorm in ontwikkeling voor wat betreft technologie en toepassingen. De World Tour 2008 geeft in drie dagen een totaaloverzicht van de mogelijkheden en de stand van zaken op tandheelkundig gebied. Een groot aantal gerenommeerde sprekers geeft acte de presence en zorgt zo voor een wetenschappelijk onderbouwd, interessant programma voor iedere tandheelkundige professional.”

Informatie, interactiviteit en kennismaken met andere professionals staan centraal tijdens de Nobel Biocare World Tour 2008. Het congres omvat een uiterst gevarieerd programma met live chirurgische sessies en diverse workshops. Daarnaast kunnen tandheelkundige professionals tijdens privéconsults casussen voorleggen aan (internationale) professionals. Dr. Mauro Fradeani, dr. Ophir Fromovich, dr. Paulo Maló en dr. Eric van Dooren zijn beschikbaar voor tandheelkundig advies of geven presentaties. Zo gaat dr. Fromovic tijdens zijn presentatie op 11 september in op het plaatsen en restaureren van NobelActive™: ‘Het Implantaat van de Toekomst’. Eric van der Winden van het Oral Design Center Holland vertelt die dag over Excellente Esthetiek in de tandheelkunde.

Ook op vrijdag 12 september staan er spectaculaire onderdelen op het programma. Naast een persconferentie vindt die dag een live behandeling plaats: de nieuwste computergestuurde implantaatbehandeling met NobelGuide™. Daarnaast spreekt dr. Fradeani, een van de bekendste specialisten op het gebied van esthetische tandheelkunde, voor het eerst in Nederland. Het programma van 13 september is eveneens meer dan de moeite waard. Zo gaan dr. Jaap Christiaansen en dr. Chris Aardening in op de succesvolle invoering van implantologie in hun praktijk. Daarnaast behandelt dr. Adrew Dawood live de acteur James Cosmo, bekend van onder andere de hitfilm ‘Braveheart’. Cosmo krijgt een behandeling van de edentate maxilla, onder andere met behulp van NobelGuide.

Tijdens de World Tour 2008 in Maastricht gaan ook diverse bekende mensen in op hun beweegredenen om te kiezen voor esthetische tandheelkundige restauraties van Nobel Biocare. Zo vertelt Irene van de Laar, bekend van diverse RTL4-programma’s, over haar tandheelkundige behandeling met facings, en gaat oud-wielrenner Cees Priem op onnavolgbare wijze in op zijn vaste gebit op vier implantaten (All-on-4™-constructie).

De Nobel Biocare World Tour 2008 is bestemd voor tandartsen, tandarts-implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten, tandartsassistenten, tandtechnici en tandprothetici. De kosten voor tandheelkundige professionals bedragen 495 euro en voor laboratoriummedewerkers 345 euro. Tandartsassistenten en Tandheelkunde-studenten betalen 100 euro per persoon. Opgeven kan op www.nobelbiocare.com of via de World Tour™ phone: 030 6354943.

Het volledige programma van de World Tour 2008 in Maastricht is te vinden op http://www1.nobelbiocare.com/en/education-and-events/events-gallery/world-tour-2008/maastricht/scientific-program/default.aspx.

- einde persbericht -

Over Nobel Biocare
Nobel Biocare is een concern dat is gespecialiseerd in medische hulpmiddelen en is wereldmarktleider op het gebied van innovatieve, esthetische tandheelkundige oplossingen. Producten worden op de markt gebracht onder de merknamen Brånemark System®, NobelSpeedy™, NobelReplace™, NobelPerfect®, NobelDirect®, Replace® Select (tandheelkundige implantaten) en Procera® (gepersonaliseerde esthetische prothetiek). Nobel Biocare biedt een compleet assortiment op het gebied van de restauratieve tandheelkunde, waarin naast een grote verscheidenheid van innovatieve Crown & Bridge & Implant-producten ook training & voorlichting en klinisch gedocumenteerde behandelconcepten zijn opgenomen. Nobel Biocare telt circa 1.800 werknemers. In 2005 bedroeg de omzet van het bedrijf 485 miljoen euro. Nobel Biocare is gevestigd in het Zwitserse Zürich met hoofdkantoren in Zürich en het Zweedse Göteborg. De productie vindt plaats in vier verschillende productfaciliteiten in Zweden en de Verenigde Staten. Nobel Biocare beschikt in 33 landen over directe verkooporganisaties. De aandelen van moedermaatschappij Nobel Biocare Holding AG zijn genoteerd aan de Zwitserse beurs (SWX) in Zürich en aan de Zweedse beurs (OMX) in Stockholm. www.nobelbiocare.com

Voor meer informatie, rechtenvrij beeldmateriaal of andere aangelegenheden:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Stella Jansen / Jasper Koek
Telefoon: 030 65 65 070
E-mail: nobelbiocare@lvtpr.nl Nobel Biocare
Nilleke van den Brink
Telefoon: 030 63 54 952
E-mail: nilleke.vandenbrink@nobelbiocare.com
View profile page Nobel Biocare Benelux B.V.
Register Dental Catalog © Looking for Dental since 2004 | About | Contact | Rights / Disclaimer / Privacy Notice | Wallpapers & Banners Hosted by iBBe
 
TandenborstelTandenborstel

Nederlandse vlag Poetstechnieken op LookingforDental.com

De meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.
Poetstechnieken streeft ernaar een compleet overzicht te geven van de meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.