Register | Why register? | Login Marketplace Find dental distributors Follow looking4dental on Twitter Facebook

Monde Dental Lab   Facebook

Looking for Dental.com Search engine for Dental Addresses Dental Products Dental Jobs and Dental Calendar

  Home Products Manufacturers Distributors Dental laboratory Dentists Jobs Games News Video Students Marketplace Twitter

  Home Dentalproducts
Acrylics
Dental grey line
Alloys
Dental grey line
Anesthetics and Medication
Dental grey line
Articulating and occlusion
Dental grey line
Attachments
Dental grey line
Biomaterial
Dental grey line
Bruxism
Dental grey line
Cadcam
Dental grey line
Cements
Dental grey line
Clothing
Dental grey line
Cosmetic and Restorative
Dental grey line
Crowns and bridges
Dental grey line
Desinfection and safety
Dental grey line
Disposables
Dental grey line
Education
Dental grey line
Endodontics
Dental grey line
Equipment and furniture
Dental grey line
Finishing and polishing
Dental grey line
Implants
Dental grey line
Impression and Duplicating
Dental grey line
Impr. trays / tray material
Dental grey line
Instruments and Tools
Dental grey line
Insurance and Finance
Dental grey line
Jobs and recruitment
Dental grey line
Magazines
Dental grey line
Oral Care and preventives
Dental grey line
Orthodontics
Dental grey line
Packaging and Distribution
Dental grey line
Raw material and appliances
Dental grey line
Software and Internet
Dental grey line
Teeth
Dental grey line
waxes
Dental grey line
Manage
Login
Register
Your manage page
More
Costs
Advertise
FAQs
About
DentalCatalog
>> Home >> Dental News - Dental Videos

kunststof frames, dat zijn de unieke services die DentalCam u biedt.


Placed by : DentalCam BV
22-10-2007

Persbericht

De vraag is eigenlijk allang niet meer óf u een deel van uw werk scant, maar waar u scant. Koopt u zelf een scanner, of besteedt u het scannen uit aan anderen. Het nieuwe service laboratorium DentalCam maakt die keuze makkelijk. Restloos uitbrandbare kunststof kappen, kant en klare (edel)metaal onderstructuren, zirkonium kappen en bruggen en restloos uitbrandbare kunststof frames, dat zijn de unieke services die DentalCam u biedt.

Een deel van het aangeboden kroon- en brugwerk wordt tegenwoordig middels de cadcam techniek vervaardigd. Dat kunt u met een eigen scanner doen, maar uitbesteden is ook een goede optie. DentalCam kan daarin een belangrijke rol spelen. DentalCam biedt cadcam services waarmee u uw kroon- en brugwerk productie kunt standaardiseren, uw tijd anders kunt indelen en beter benutten en kosten bespaart.
Quirijn Bakker, technisch directeur: “Bij verschillende laboratoria kunt u stompen laten scannen. De mogelijkheden zijn hier echter beperkt. Sommige laboratoria frezen zelf, maar vaak ook worden de zirkonium kappen elders gefreesd.
DentalCam heeft alle kennis, techniek en apparatuur in huis. Wij garanderen een constant product met een hoge kwaliteit, plus persoonlijke service voor elke klant, klein en groot.”

DentalCam is méér dan een service laboratorium waar u zirkonium kappen kunnen laten maken. De service van DentalCam gaat een stuk verder. DentalCam heeft een viertal services in haar pakket die zij aan tandtechnische laboratoria aanbiedt.
Neo - DentalCam scant de door u toegezonden stompen en/of modellen en produceert zogenaamde Neo kappen en bruggen. Dit zijn volledig computergestuurd vervaardigde, restloos uitbrandbare kunststofkappen die u zelf kunt opstiften en gieten. Van deze kappen is de wanddikte altijd dezelfde, ze zijn mooi glad afgewerkt en dus ook het gietresultaat is mooi glad. U hoeft minder uit te werken. Uiteraard is het met onze apparatuur mogelijk waar nodig knobbels te verhogen en de vormgeving van kappen en bruggen zodanig aan te passen dat u het keramiek gelijkmatig dik kunt opbakken.
Metaal onderstructuren - een tweede service van DentalCam is het gieten van de kunststof kappen of bruggen in (edel)metaal. Wij gieten met zeer geavanceerde vacuüm-druk gietapparatuur. U ontvangt een kant en klare metaal onderstructuur waarop u vrijwel direct uw keramiek kunt bakken. Vooraf metaal inkopen en voorfinancieren hoeft u dan niet meer.
Volkeramische kappen en bruggen - de derde service is vervaardigen van zirkonium kronen en bruggen. Wij gebruiken daarvoor speciaal geselecteerd hoogwaardig zirkoniumdioxide. Ook voor laboratoria met open scansystemen kan DentalCam het freeswerk verzorgen.
Het exclusieve HIP zirkonium Hot IsostaticPressed YTTRIA van Denzir kan DentalCam leveren met een dikte van 0.3 mm
Neo frames - in de nabije toekomst kan DentalCam als vierde service ook frames voor u in restloos uitbrandbare kunststof maken. Het ontwerpen en modelleren van een frame gaat in de computer nadat het moedermodel is gescand. Dupliceren is hiermee verleden tijd. U kunt met deze techniek zelfs 2 of 3 frame’s gelijktijdig gieten, een behoorlijke besparing dus, zowel in tijd als geld.

DentalCam heeft in juni haar deuren geopend. Als u wilt weten wat DentalCam voor u kan betekenen, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf aan de Bredaseweg in Oosterhout. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak, zodat wij u ter plekke kunnen laten zien hoe wij werken en hoe ook u van onze services gebruik kunt maken.

DentalCam, Oosterhout
Tel. +31 (0)162 46 10 10
/> www.dentalcam.nl /> info@dentalcam.nl


View profile page DentalCam BV
Register Dental Catalog © Looking for Dental since 2004 | About | Contact | Rights / Disclaimer / Privacy Notice | Wallpapers & Banners Hosted by iBBe
 
TandenborstelTandenborstel

Nederlandse vlag Poetstechnieken op LookingforDental.com

De meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.
Poetstechnieken streeft ernaar een compleet overzicht te geven van de meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.