Register | Why register? | Login Marketplace Find dental distributors Follow looking4dental on Twitter Facebook

Monde Dental Lab   Facebook

Looking for Dental.com Search engine for Dental Addresses Dental Products Dental Jobs and Dental Calendar

  Home Products Manufacturers Distributors Dental laboratory Dentists Jobs Games News Video Students Marketplace Twitter

  Home Dentalproducts
Acrylics
Dental grey line
Alloys
Dental grey line
Anesthetics and Medication
Dental grey line
Articulating and occlusion
Dental grey line
Attachments
Dental grey line
Biomaterial
Dental grey line
Bruxism
Dental grey line
Cadcam
Dental grey line
Cements
Dental grey line
Clothing
Dental grey line
Cosmetic and Restorative
Dental grey line
Crowns and bridges
Dental grey line
Desinfection and safety
Dental grey line
Disposables
Dental grey line
Education
Dental grey line
Endodontics
Dental grey line
Equipment and furniture
Dental grey line
Finishing and polishing
Dental grey line
Implants
Dental grey line
Impression and Duplicating
Dental grey line
Impr. trays / tray material
Dental grey line
Instruments and Tools
Dental grey line
Insurance and Finance
Dental grey line
Jobs and recruitment
Dental grey line
Magazines
Dental grey line
Oral Care and preventives
Dental grey line
Orthodontics
Dental grey line
Packaging and Distribution
Dental grey line
Raw material and appliances
Dental grey line
Software and Internet
Dental grey line
Teeth
Dental grey line
waxes
Dental grey line
Manage
Login
Register
Your manage page
More
Costs
Advertise
FAQs
About
DentalCatalog
>> Home >> Dental News - Dental Videos

Rik Jacobs, Vertex-Dental verkozen tot Export manager v/h jaar 2007


Placed by : Looking for Dental
13-06-2007

De Exportmanager Award 2007

/> www.exportmanager-award.nl /> www.fenedex.nl />
Rik Jacobs, Winnaar Exportmanager Award 2007
Dinsdag 12 juni 2007 is Rik Jacobs, commercieel directeur bij Vertex Dental, uitgeroepen tot winnaar van de eerste Exportmanager Award. Deze verkiezing is een initiatief van Fenedex en ExportSelect en mede mogelijk gemaakt door ING Wholesale Banking.


Export is een vak, dat bleek ook deze middag weer. De 4 finalisten; Rik Jacobs van Vertex-Dental B.V., Stefan Stolk van Wevab B.V., Fred van Veldhoven van Horticoop U.A. en Albert Veldhuizen van Berg Toys B.V. gaven allen een presentatie waaruit niet alleen hun passie voor het vak naar voren kwam, maar ook hoe zij op basis van exportkennis van zaken en daardoor ook structurele aanpak van export, voor hun onderneming successen boeken.

Jury
Gerard Muggen, Manager Marketing & Sales Stork Thermeq B.V., Lourens Beijer, Business Development Director Royal Boon Edam Group Holding B.V., Jan Cramer, Directeur Grolsch International B.V. en Jan Lok, Directeur Brouwers Equipment vormden gezamelijk de dagjury en hadden de moeilijke taak om uit 4 fantastische finalisten de beste exportmanager aan te wijzen. Na een beraad van bijna een uur mocht jury-voorzitter Gerard Muggen de Award uitreiken aan de winnaar Rik Jacobs.

Prijzen
De Award is een sculptuur met de naam “Wervelende vooruitgang is vaak het gevolg van dynamisch optreden”, een uitspraak die de essentie van het vak ‘export’ goed weergeeft. Daarnaast ontving de winnaar uit handen van ING een cheque van €2500,- en bood Austrian Airlines 2 businessclass tickets aan voor een bestemming in Europa.

Rik Jacobs, Vertex Dental
Vanaf zijn aantreden in 2000 heeft Rik Jacobs veel veranderingen doorgevoerd bij Vertex Dental, een bedrijf dat hoogwaardige producten voor gebitsprothesen produceert en deze in 33 landen wereldwijd vermarkt.
Eén van de veranderingen noodzakelijk om de export binnen Vertex Dental succesvol te maken, was om de focus van productie naar klant te krijgen. Uit deze omslag is de Vertex-Dental Academy voortgekomen waarmee niet alleen direct contact met de klant maar ook gelijk klantbinding werd bereikt. Deze beslissing werd door de jury geniaal genoemd en gaf samen met de passie voor export, de creativiteit en innovatie de doorslag in de competitie.

Selectie procedure
Uit een lijst van 26 genomineerden zijn door de jury, bestaande uit personen die binnen de eigen onderneming het exportbeleid bepalen en door jarenlange ervaring in export inmiddels hun sporen hebben verdiend, 4 finalisten gekozen op basis van een door hen ingevuld profiel en uitgewerkte case.

Deze 4 personen hebben op 12 juni 2007 ten overstaan van de dagjury en circa 150 exportcollega’s hun exportbeleid in 12 minuten gepresenteerd en daarna verdedigd. De beoordeling geschiedde op basis van de gehele case en presentatie. De jury en de kritische deelnemers letten met name op persoonlijke ambitie, vakkennis, talenkennis, structureel beleid en resultaten.

Met deze verkiezing willen Fenedex en ExportSelect benadrukken dat door middel van een structurele aanpak van export nog meer successen op buitenlandse markten behaald kunnen worden. Daarbij willen deze organisaties de professie van exportmanager als inspiratiebron voor andere exportmanagers en exportmanagers in spé naar voren te laten komen.

Deelnemers
Het publiek bestaande uit exportverantwoordelijken was mede verantwoordelijk voor het grote succes van de eerste Award. De grote betrokkenheid en inhoudelijk goede vragen van de aanwezigen hebben de uitslag mede bepaald. Het was voor alle betrokkenen een inspirerende middag en voor de organisatie het startsein om van deze Award een jaarlijks terugkerend event te maken.

Meer informatie over de Exportmanager Award kunt u vinden op
www.exportmanagervanhetjaar.nl. />


View profile page Looking for Dental
Register Dental Catalog © Looking for Dental since 2004 | About | Contact | Rights / Disclaimer / Privacy Notice | Wallpapers & Banners Hosted by iBBe
 
TandenborstelTandenborstel

Nederlandse vlag Poetstechnieken op LookingforDental.com

De meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.
Poetstechnieken streeft ernaar een compleet overzicht te geven van de meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.