Register | Why register? | Login Marketplace Find dental distributors Follow looking4dental on Twitter Facebook

Monde Dental Lab   Facebook

Looking for Dental.com Search engine for Dental Addresses Dental Products Dental Jobs and Dental Calendar

  Home Products Manufacturers Distributors Dental laboratory Dentists Jobs Games News Video Students Marketplace Twitter

  Home Dentalproducts
Acrylics
Dental grey line
Alloys
Dental grey line
Anesthetics and Medication
Dental grey line
Articulating and occlusion
Dental grey line
Attachments
Dental grey line
Biomaterial
Dental grey line
Bruxism
Dental grey line
Cadcam
Dental grey line
Cements
Dental grey line
Clothing
Dental grey line
Cosmetic and Restorative
Dental grey line
Crowns and bridges
Dental grey line
Desinfection and safety
Dental grey line
Disposables
Dental grey line
Education
Dental grey line
Endodontics
Dental grey line
Equipment and furniture
Dental grey line
Finishing and polishing
Dental grey line
Implants
Dental grey line
Impression and Duplicating
Dental grey line
Impr. trays / tray material
Dental grey line
Instruments and Tools
Dental grey line
Insurance and Finance
Dental grey line
Jobs and recruitment
Dental grey line
Magazines
Dental grey line
Oral Care and preventives
Dental grey line
Orthodontics
Dental grey line
Packaging and Distribution
Dental grey line
Raw material and appliances
Dental grey line
Software and Internet
Dental grey line
Teeth
Dental grey line
waxes
Dental grey line
Manage
Login
Register
Your manage page
More
Costs
Advertise
FAQs
About
DentalCatalog
>> Home >> Dental News - Dental Videos

Voorlichtingsdagen Tandheelkunde Zonnestraal


Placed by : Looking for Dental
19-03-2007

HILVERSUM - Tandheelkunde Zonnestraal is een unieke praktijk op een historische locatie. Op zaterdag 17 maart vanaf 10.00 tot 15.00 uur organiseert dit multidisciplinaire centrum een speciale voorlichtingsdag over de Klikprothese.

Landgoed Zonnestraal is een Rijksmonument en ligt midden in een prachtig natuurgebied. Het is van oudsher een locatie waar de zorg centraal staat en inmiddels hebben talrijke zorgaanbieders er hun plek gevonden. Hier is ook Tandheelkunde Zonnestraal gevestigd, een multidisciplinaire praktijk waar momenteel tandartsen, een implantoloog, een orthodontist, een tandprotheticus en mondhygiŽnistes samenwerken.

Vanwege het succes van het afgelopen jaar is de verwachting dat er dit jaar nog een aantal behandelaars en behandelruimtes bijkomen. Momenteel zijn er verschillende gesprekken gaande met tandartsen en specialisten die het concept van Tandheelkunde Zonnestraal kunnen versterken. Het doel is een praktijk te creŽren waar alle specialisaties op het gebied van mondzorg te vinden zijn.

Samen sterk
Tandarts Robert de Hoog, al 23 jaar werkzaam als tandarts in het Gooi, heeft zijn algemene tandartspraktijk op deze locatie. Esthetische tandheelkunde is zijn specialisatie. Sinds kort vormt tandarts Cecile Lauw een welkome aanvulling in zijn praktijk. Medeoprichter Jan Willem Groot Kormelink werkt er in een nieuwe tandprothetische praktijk. Hierin doet Donald Bouwmeester, tandprotheticus, naast het normale tandprothetische werk, ook een meerjarig onderzoek naar de prothese dragende patiŽnt. Hij werkt bij Vertex dental, een Nederlands bedrijf dat zich al 70 jaar bezig houdt met het maken van de producten die nodig zijn voor de fabricatie van protheses. Ook Tandarts Charl Ziets Vorster startte een nieuwe algemene praktijk in Zonnestraal. En de ervaren orthodontist J. Dorenbos heeft hier een praktijk voor orthodontie, waarin hij -naast de gangbare orthodontische werkzaamheden- zijn deskundigheid inzet voor de meer gecompliceerde behandelingen. Implantoloog Sander Maclaine Pont is met zijn jarenlange ervaring een welkome aanvulling op het team. Op dit moment is hij werkzaam op verschillende locaties in Nederland.

Een veel voorkomend probleem in de tandheelkunde is snurken. Binnen het multidisciplinaire team zijn een aantal zorgverleners gespecialiseerd in het behandelen hiervan. Momenteel worden er afspraken gemaakt met specialisten in het ziekenhuis om een zo compleet mogelijk behandeltraject te kunnen bieden voor deze groep mensen.

Service
Tandheelkunde Zonnestraal streeft naar een complete begeleiding voor iedere patiŽnt. ,,Wij willen nieuwe patiŽnten met veel persoonlijke aandacht omringen. Ieder mens is nu eenmaal anders en heeft zijn eigen wensen en natuurlijk ook een eigen problematiek. Of het nu om mensen gaat die in het gelukkige bezit zijn van een perfect gebit of om mensen die het met minder moeten doen: voor ons is iedereen even belangrijk. En ook de angstige patiŽnt krijgt bij ons de aandacht die hij of zij nodig heeft", aldus Groot Kormelink. In het komende jaar gaat Tandheelkunde Zonnestraal haar patiŽnten en andere belangstellenden uitgebreid informeren over behandelmogelijkheden en activiteiten. ,,Dit jaar starten we opnieuw een open dag over de Klikprothese. Daarna willen we, per thema, voorlichtingsdagen organiseren."

De voorlichtingsdag vindt zaterdag 17 maart vanaf 10.00 tot 15.00 plaats op Langoed Zonnestraal, Loosdrechtsebos 7 in Hilversum. Op het Landgoed is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Het pand is, mede door de brede liften, goed toegankelijk voor iedereen. Belangstellenden kunnen langskomen of de publicaties bekijken op www.tandheelkundezonnestraal.nl. />
Bron:
www.gooieneemlander.nl

View profile page Looking for Dental
Register Dental Catalog © Looking for Dental since 2004 | About | Contact | Rights / Disclaimer / Privacy Notice | Wallpapers & Banners Hosted by iBBe
 
TandenborstelTandenborstel

Nederlandse vlag Poetstechnieken op LookingforDental.com

De meest gebruikte methoden voor mondhygiŽne.
Poetstechnieken streeft ernaar een compleet overzicht te geven van de meest gebruikte methoden voor mondhygiŽne.