Register | Why register? | Login Marketplace Find dental distributors Follow looking4dental on Twitter Facebook

Monde Dental Lab   Facebook

Looking for Dental.com Search engine for Dental Addresses Dental Products Dental Jobs and Dental Calendar

  Home Products Manufacturers Distributors Dental laboratory Dentists Jobs Games News Video Students Marketplace Twitter

Dental and Dentistry job
Looking for dental jobs with dental hygiene jobs, dentist jobs, and dental assistant jobs and positions, available dental jobs.

Specialist Prothese of KPT-er (m/v)

Placed by: Siemonsma Tandtechniek Hengelo B.V.
10-11-2019
Vanuit onze twee uiterst moderne laboratoria leveren wij hoogwaardige tandtechnische producten die vervaardigd worden in nauwe samenwerking met onze klanten; tandartsen én patiënten. Maatwerk met een hoge precisie dat voldoet aan de kritische esthetische wensen van de patiënt: een grote uitdaging!

De cultuur van onze organisatie is te typeren als familiair, informeel, betrokken, ondernemend, innoverend en no-nonsense. Iedereen voelt zich verantwoordelijk, maar vanuit de teamgedachte.

Voor onze vestiging in Hengelo zoeken wij ter versterking een Specialist Prothese of KPT-er (m/v).

Jouw uitdaging:
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen, modelleren en afwerken van (implantaat gedragen) protheses. Indien je beschikt over een KPT diploma is er ook de mogelijkheid om behandelingen uit te voeren in één van onze 3 behandelkamers of op locatie.

Wat breng je mee?
Jij bent in staat alle voorkomende werkzaamheden op de prothese afdeling uit te voeren. Je hebt goede communicatieve, sociale en samenwerkende eigenschappen en stelt je betrokken en flexibel op. Jij gaat altijd voor de hoogste kwaliteit en wilt jezelf en de organisatie altijd verbeteren.

Siemonsma Tandtechniek biedt:
Wij bieden jou een uitdagende functie met ruimvoldoende groeimogelijkheden binnen een modern en vooruitstrevend tandtechnisch laboratorium met twee vestigingen en in totaal 28 collega’s. Er heerst een prettige werksfeer met korte communicatielijnen. De focus is gericht op de toekomst en daarom beschikt de organisatie over de allernieuwste CAD-CAM technieken waarmee we alle tandtechnische werkzaamheden in eigen huis kunnen uitvoeren.

Let op: Herken je jezelf niet in de ervaren technieker, maar beschik je wel over concrete ervaring binnen dit vakgebied en de nodige ambitie, vragen wij jou ook te reageren.

Is jouw interesse gewekt?

Stuur dan jouw actueel cv met een beknopte motivatie naar info@ttlsiemonsma.nl, t.a.v. de heer N.W. Siemonsma.

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je Nico Siemonsma of Koen Siemonsma bereiken op 074 – 29 11 66 0.
View profile page Siemonsma Tandtechniek Hengelo B.V.
Register Dental Catalog © Looking for Dental since 2004 | About | Contact | Rights / Disclaimer / Privacy Notice | Wallpapers & Banners Hosted by iBBe
 
TandenborstelTandenborstel

Nederlandse vlag Poetstechnieken op LookingforDental.com

De meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.
Poetstechnieken streeft ernaar een compleet overzicht te geven van de meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.