Register | Why register? | Login Marketplace Find dental distributors Follow looking4dental on Twitter Facebook

Monde Dental Lab   Facebook

Looking for Dental.com Search engine for Dental Addresses Dental Products Dental Jobs and Dental Calendar

  Home Products Manufacturers Distributors Dental laboratory Dentists Jobs Games News Video Students Marketplace Twitter

Dental and Dentistry job
Looking for dental jobs with dental hygiene jobs, dentist jobs, and dental assistant jobs and positions, available dental jobs.

Leerling CAD/CAM Tandtechnicus (fulltime)

Placed by: Siemonsma Tandtechniek Hengelo B.V.
24-10-2018
Voor onze vestiging in Hengelo (Ov.) zijn wij wegens uitbreidende CAD/CAM werkzaamheden per direct op zoek naar een leergierige en nauwkeurige

(Leerling) CAD/CAM Tandtechnicus (fulltime)

De baan
Jij bent (leerling) CAD-CAM tandtechnicus. Dit betekent dat jij zult beginnen met het aansturen van onze fraismachine en 3D printers. Vervolgens kun jij deze werkzaamheden uitbreiden met onder andere het designen van werkstukken en je ontplooien tot volwaardig CAD/CAM Tandtechnicus. Het is hierbij van belang dat je altijd op de hoogte bent van de allernieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied. Verder is er de mogelijkheid om op den duur klantcontact te hebben met tandartsen voor advies en overleg over alle CAD/CAM vraagstukken.

Jij
Jij bent op zoek naar een leuke baan waarbij jij veel met computers en de modernste apparatuur werkt. Jij bent communicatief vaardig, proactief, handig met computers en vindt het leuk om je bezig te houden met de allernieuwste snufjes. Daarnaast ben je woonachtig in Hengelo (Ov.) of omgeving. Ervaring in de tandtechniek is een pré, maar geen must.

Wij
Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie binnen een modern tandtechnisch laboratorium met 28 gedreven medewerkers waarin een informele werksfeer met korte communicatielijnen heerst.

Ben jij enthousiast?
E-mail jouw motivatie met CV naar info@ttlsiemonsma.nl
t.a.v. Koen Siemonsma

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je Koen Siemonsma bereiken op 074 – 29 11 66 0. Meer informatie over ons bedrijf kun je ook vinden op www.ttlsiemonsma.nl en www.facebook.com/ttlsiemonsma .
View profile page Siemonsma Tandtechniek Hengelo B.V.
Register Dental Catalog © Looking for Dental 2012 | About | Contact | Rights / Disclaimer / Privacy Notice | Wallpapers & Banners Hosted by Bratpack
 
TandenborstelTandenborstel

Nederlandse vlag Poetstechnieken op LookingforDental.com

De meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.
Poetstechnieken streeft ernaar een compleet overzicht te geven van de meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.